Σήμερα κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου - «Πόλεμος» Κοντονή-ΕΠΟ - iefimerida.gr

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου - «Πόλεμος» Κοντονή-ΕΠΟ

Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12:00 ξεκινά η ονομαστική ψηφοφορία για το νέο αθλητικό νόμο που έφερε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, του οποίου η αντίδραση μετά τη νέα παρέμβαση της ΕΠΟ, ίσως προκαλέσει ποδοσφαιρικό Grexit.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε χθες επί της αρχής όμως λίγο νωρίτερα, η ΕΠΟ είχε ενημερώσει την UEFA για τρεις λέξεις στο επίμαχο άρθρο 15, οι οποίες σύμφωνα με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, άλλαζαν όλο το νόημα.

Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής ήταν να σταλεί νέα επιστολή από τον Τζιάνι Ινφαντίνο, η οποία ανέφερε πως θα έπρεπε να αλλαχθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις δυο πλευρές. Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής και στη συνέχεια ο Σταύρος Κοντονής πέρασε στην αντεπίθεση, απειλώντας ΕΠΟ και UEFA πως αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο με τη διατύπωση που ο ίδιος άλλαξε μετά την έκτακτη συνάντηση στη Γενεύηη με τους αξιωματούχους της UEFA, τότε θα το επαναφέρει στην αρχική του μορφή, κάτι που θα σημαίνει ότι το Grexit θα είναι δεδομένο.

Από τη στιγμή που συνέβη αυτό, ούτε η ΕΠΟ αλλά ούτε και η UEFA απάντησαν και όλα αναμένεται να κριθούν σήμερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής UEFA ΕΠΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ