Πυρκαγιά στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρώμης [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Πυρκαγιά στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρώμης [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρώμης έκλεισε σήμερα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε χώρο αποθήκευσης αποσκευών, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι (15.00 ώρα Ελλάδας).

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε υπόγειο χώρο αποσκευών του τερματικού σταθμού 3 στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο, το οποίο χρησιμοποιείται για τις διεθνείς πτήσεις.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι εκδήλωσαν αναπνευστικά προβλήματα μετά την εισπνοή καπνού, δήλωσε αξιωματικός της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η φωτιά είναι υπό έλεγχο και ότι παραμένει άγνωστο πώς αυτή προκλήθηκε.

Σχεδόν 20 πυροσβεστικά οχήματα είναι στο αεροδρόμιο. Η εθνική οδός που συνδέει το αεροδρόμιο με τη Ρώμη έχει κλείσει ώστε να διευκολύνεται η διέλευση οχημάτων ταχείας επέμβασης.

Πυρκαγιά στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρώμης [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Πηγή φωτο: ANSA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο φιουμιτσινο Ρώμη φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ