HTC One M9: Ακόμη ένα εντυπωσιακό 4G+ Smartphone από την COSMOTE - iefimerida.gr

HTC One M9: Ακόμη ένα εντυπωσιακό 4G+ Smartphone από την COSMOTE

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο HTC One M9, ένα ακόμη κορυφαίο, υψηλής ποιότητας 4G+ Smartphone, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE για να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης με τις υψηλές ταχύτητες του 4G+ δικτύου της.

Το HTC One M9 ενσωματώνει μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών φτιαγμένη από Gorilla Glass 4, πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop. Η 4MP UltraPixel κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό λαμβάνει περισσότερο φως και βγάζει selfies με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, ενώ η κύρια κάμερα είναι 20MP για επαγγελματικές φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας. Είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, με χειροποίητο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, σε διπλή απόχρωση και με στρογγυλεμένες άκρες. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ηχείο BoomSound, το οποίο βελτιώνεται με Dolby Surround, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμα και όταν έχει θόρυβο.

HTC One M9: Ακόμη ένα εντυπωσιακό 4G+ Smartphone από την COSMOTE | iefimerida.gr 0

Επιπλέον, το HTC One M9 υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+, που η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Το 4G+ παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps, ακόμη καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Η COSMOTE διαθέτει το 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

HTC One M9: Ακόμη ένα εντυπωσιακό 4G+ Smartphone από την COSMOTE | iefimerida.gr 1

Το HTC One M9 διατίθεται στα 769€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ