Νέα βόμβα από τον Κοντονή στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πάει την κόντρα με την ΕΠΟ στα όρια - iefimerida.gr

Νέα βόμβα από τον Κοντονή στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πάει την κόντρα με την ΕΠΟ στα όρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέο κίνδυνο μπαίνει το ελληνικό ποδοσφαίρο και το Grexit δεν θα πρέπει να θεωρείται μακρινό. Αν η UEFA δεν δεχτεί τα συμφωνηθέντα, τότε η κυβέρνηση θα επιστρέψει στο αρχικό νομοσχέδιο αποσύροντας τις νομοθετικές παρεμβάσεις, όπως ξεκαθαρίζεται από την πολιτεία.

Ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να τηρήσει ιδιαίτερα σκληρή στάση μετά τις ενστάσεις της ΕΠΟ για το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου, η οποία ζήτησε εκ νέου παρέμβαση της UEFA και της FIFA. Συγκεκριμένα, η επίσημη θέση του Υφυπουργού είναι πως αν υπάρξει μετακίνηση από τα όσα συμφωνήθηκαν με UEFA και FIFA στις 4 Μαΐου, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο νομοσχέδιο που ήδη ψηφίστηκε επί της αρχής, τότε η πολιτεία θα επιστρέψει στις αρχικές της θέσεις και θα αποσύρει όλες τις νομοθετικές παρεμβάσεις που έγιναν σε συνεννόηση με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Κάτι τέτοιο, ασφαλώς, θα αποτελεί πισωγύρισμα και θα καταστήσει αναπόφευκτη τη διεθνή απομόνωση της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλλαγή στάσης της ΕΠΟ και της UEFA έχει κυρίως να κάνει με το άρθρο 15 περί αυτοδιοίκητου και με δύο – τρεις λέξεις, οι οποίες όπως προέκυψε αιφνιδιαστικά σήμερα δεν τους αρέσουν και θέλουν να τις αλλάξει. Έπειτα από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική και μετατέθηκε για την Πέμπτη.


Όλα αυτά ενώ η ψήφιση του νομοσχεδίου μετατέθηκε για την Πέμπτη, αφού ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των κομμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής ΕΠΟ UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ