Επιμένει η μητέρα της Αννυ: Θα τον σκοτώσω και θα πάω φυλακή – Ηταν βίαιος, με χτύπαγε [βίντεο] - iefimerida.gr

Επιμένει η μητέρα της Αννυ: Θα τον σκοτώσω και θα πάω φυλακή – Ηταν βίαιος, με χτύπαγε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι τέσσερις ώρες μετά από τη σύλληψη της η 24χρονη μητέρα της μικρής Αννυς ξεσπά μιλώντας στο Mega από την ΓΑΔΑ και εμφανίζεται οργισμένη με τον παιδοκτόνο σύζυγό της.

«Μπορώ να τον σκοτώσω να πάω και εγώ φυλακή. Να τον σκοτώσω να πάω φυλακή. Αυτό θα κάνω. Μου κατέστρεψε τη ζωή. Τον βρήκα εδώ στην Ελλάδα, εδώ έπιασα έγκυος, εδώ τα έχασα όλα» δήλωσε η μητέρα.
Η μητέρα της Αννυ που θα απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Δημοσιογράφος: Δεν σου είχε πει τίποτα;
Μητέρα: Οχι τίποτα. Μου έδινε μόνο ευκαιρίες να πιστεύω γιατί θα βρεθεί η μικρή. Μου έλεγε «ο Θεός θα μας την δώσει, η αστυνομία θα μας βοηθήσει. Εσύ όταν τη δεις, όσο και χρόνο να περάσει, όταν θα τη δεις στα μάτια της θα καταλαβαίνεις γιατί είναι το δικό σου».

Οπως δήλωσε στο Mega η μητέρα της μικρής, ο δράστης όλον αυτόν τον καιρό έπαιζε θέατρο προσπαθώντας να την πείσει ότι η Αννυ είναι ζωντανή.

Μητέρα: Του έλεγα εγώ διάφορα: Tι της έκανες; Τι της έκανες; Την πώλησες για λεφτά; Δεν την αγάπαγες; Από αυτά που έκανε, μάλλον ήταν θέατρο. Γιατί έκλεγε και αυτός. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς έκλαιγε; Πως μπορούσε να μου δίνει ευκαιρίες για τη μικρή;Πως μπορούσε; Και μόνο μου έλεγε: ''Εγω σε αγαπάω πιο πολύ από τη ζωή μου, εγώ σε αγαπάω πιο πολύ από τη ζωή μου''. Μου το έλεγε συνέχεια αυτές τις μέρες. Μόνο αυτό μου έλεγε.

Η μητέρα παραδέχεται ότι ο 27χρονος δράστης ήταν βίαιος.

Μητέρα: Ηταν πολύ νευρικός άνθρωπος, ήταν ζηλιάρης. Με ζήλευε από τις φίλες μου. Με ζήλευε, με ζήλευε.
Δημοσιογράφος: Χτυπούσε την Αννυ;
Μητέρα: Οχι, μπροστά μου ποτέ
Δημοσιογράφος: Εσένα;
Μητέρα: Εμένα ναι

Η 25χρονη δήλωσε ακόμη ότι δεν θέλει να πάει φυλακή και ζήτησε συγγνώμη από την Αννυ. «Θέλω να ζητήσω απ΄την Αννούλα μου συγγνώμη. Συγγνώμη για την Άννυ. Συγγνώμη. Μόνο στην Αννυ, σε κανέναν άλλον. Την ήθελα αγκαλίτσα πάρα πολύ. Οταν ήρθα, το μοναδικό πράγμα που ήθελα ήταν να την πάρω αγκαλιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα παιδοκτόνος δράστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ