Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Πέτριτς στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης επιθετικός υπέγραψε για ένα χρόνο στο τριφύλλι και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση.

Το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν έδωσε τη θέση του σε εξαιρετικές ανά διαστήματα εμφανίσεις. Ο Πέτριτς κέρδισε με το σπαθί του την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό για ακόμη ένα χρόνο και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στο επόμενο διάστημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για ένα ακόμα χρόνο στο σύλλογο. Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται εδώ, θεωρώ ότι η ομάδα προόδευσε στο διάστημα που βρίσκομαι σε αυτήν, ενώ κέρδισε και ένα Κύπελλο… Επίσης, είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, έχω πίστη στο πλάνο που υπάρχει και γι’ αυτό υπέγραψα και το συμβόλαιο μου!», δήλωσε ο Πέτριτς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μλαντεν πετριτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ