Στην επίθεση περνάει ο Μάρδας: Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πίσω από τα δημοσιεύματα για τις 80.000 ευρώ - iefimerida.gr

Στην επίθεση περνάει ο Μάρδας: Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πίσω από τα δημοσιεύματα για τις 80.000 ευρώ

 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως μετέφερε 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου προχώρησε ο Δημήτρης Μάρδας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, άφησε υπαινιγμούς πως πίσω από το δημοσίευμα βρίσκονται βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως τα στοιχεία που έχει η «Θεσσαλονίκη» δεν είναι γραπτά και δόθηκαν μέσω τηλεφώνου.

«Πριν δυο ημέρες η Εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» φωτογράφιζε κατά πολλούς, το άτομό μου ως εκείνο που μετέφερε μέσω Eurobank 80 χιλιάδες ευρώ, στο Λουξεμβούργο τον Μάρτιο του 2015. Η Bild με ονομάτισε!», έγραψε και συνέχισε: «Ολα τα ανωτέρω θα μπορούσαν να θεωρηθούν (τουλάχιστον) ανακρίβειες, που αποδεικνύονται, εκτός των άλλων γραπτών στοιχείων (κινήσεις λογαριασμών, «πόθεν έσχες» που κατατέθηκε στη Βουλή στις 27/4 με κινήσεις λογαριασμών έως τις 24/4) από μια απλή βεβαίωση της τράπεζας Eurobank. Η τελευταία θα σταλεί σε όλους του Βουλευτές».

«Το εντυπωσιακό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ένα. Η εφημερίδα, απ’ όσο έμαθα δεν έχει το παραμικρό γραπτό στοιχείο για τα ανωτέρω και η όλη «αποκάλυψη» βασίσθηκε σε πληροφορίες που δόθηκαν τηλεφωνικά!!!», προσέθεσε και κατέληξε:

«Οι προσωπικές βολές εναντίον μου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που πρωτοεκδηλώθηκαν στη Βουλή πρόσφατα και τα όσα διαδραματίσθηκαν αυτήν την εβδομάδα με τα ανύπαρκτα 80 χιλιάδες ευρώ είναι άραγε ασύνδετα;».

Στην επίθεση περνάει ο Μάρδας: Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πίσω από τα δημοσιεύματα για τις 80.000 ευρώ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ