Ξαφνικό οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στα νοσοκομεία διέταξε ο Κουρουμπλής - iefimerida.gr

Ξαφνικό οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στα νοσοκομεία διέταξε ο Κουρουμπλής

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο σε νοσοκομεία, εποπτευόμενους φορείς αλλά και σε ιδιώτες που ανέλαβαν μεγάλα έργα για το υπουργείο Υγείας την τελευταία δεκαετία διέταξε ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο στόχαστρο θα μπουν άμεσα το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο-Αμαλία- Φλέμινγκ», το Ελληνικό Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ (από το έτος 2012 έως σήμερα) και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Παράλληλα, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί έλεγχος για τα έργα «Υγειονομικός Χάρτης: Διοικητικής και Συντονιστικής Υποστήριξης» και «Σύστημα παραγωγής Δεικτών Υγειονομικού Χάρτη» που είχε αναλάβει να εκπονήσει για το υπουργείο Υγείας η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ).

Επιπλέον, διέταξε τον διαχειριστικό έλεγχο όλων των έργων για την Ψυχική Υγεία που ήταν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας από το έτος 2005 μέχρι και σήμερα.

Υπό διαχειριστικό-οικονομικό έλεγχο βρίσκονται ήδη οι εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Υγείας: ΕΟΜ, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΟΚΑΝΑ, ΕΚΕΠΥ, ΕΠΥ και ΙΦΕΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ