Σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ -Ανετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αρη - iefimerida.gr

Σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ -Ανετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε τη νίκη της αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών αφού επικράτησε της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 93-85, κατακτώντας την 3η θέση στη κανονική διάρκεια. Ανετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα και εκμεταλλευόμενος την κακή μέρα των Μενσά-Μπονσού και Καρλ Ινγκς πήρε τη νίκη με σκορ 93-85. Η ΑΕΚ βρέθηκε στο +4 έξι λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ωστόσο η σπουδαία εμφάνιση του Κάρτερ και το καθοριστικό τρίποντο σε εκείνο το χρονικό σημείο έφεραν ξανά το παιχνίδι στα μέτρα του Δικεφάλου του βορρά.

Ανετη νίκη σημείωσε ο Ολυμπιακός επί του Άρη με σκορ 69-58 στη Θεσσαλονίκη. Οι γηπεδούχοι αν και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους ερυθρόλευκους όταν προηγήθηκαν με σκορ 24-12, δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στην σκληρή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Σφαιρόπουλου. Ενδεικτικό είναι ότι στην 4η περίοδο, ο Αρης σκόραρε μόλις 9 πόντους με τον Σλούκα να είναι ο καλύτερος παίκτης για τους νικητές σημειώνοντας 14 πόντους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής στην Α1
Νέα Κηφισιά-Κόροιβος Αμαλιάδας 76-83
Κολοσσός Ρόδου-ΚΑΟΔ 84-80
Τρίκαλα-ΑΓΟ Ρεθύμνου 85-95
Απόλλων Πατρών-Πανιώνιος 93-84

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Α1 μπάσκετ ντέρμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ