Ετσι είναι σήμερα, στα 75 του, ο σκληρός Τσακ Νόρις [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι είναι σήμερα, στα 75 του, ο σκληρός Τσακ Νόρις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες δράσης, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε και τα τελευταία χρόνια είναι ένα διαδικτυακό φαινόμενο. Σήμερα στα 75 του χρόνια ο Τσάκ Νόρις παραμένει εξίσου δραστήριος αλλά και πολύ γοητευτικός.

Ετσι είναι σήμερα, στα 75 του, ο σκληρός Τσακ Νόρις [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Μετά την υπηρεσία του στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και έφτασε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών, επί έξι συνεχόμενα έτη, από το 1968 έως το 1974. Εχει ιδρύσει και δική του σχολή πολεμικών τεχνών, την Chun Kuk Do.

Ετσι είναι σήμερα, στα 75 του, ο σκληρός Τσακ Νόρις [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Εχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες δράσης και έχει γυρίσει πάνω από 40 ταινίες όπως το «Way of the Dragon» το 1972, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπρους Λη, ενώ έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Walker, Texas Rangers, μεταξύ του 1993 και 2001.

Ετσι είναι σήμερα, στα 75 του, ο σκληρός Τσακ Νόρις [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Το 2005 ξεκίνησε ένα διαδικτυακό φαινόμενο γνωστό ως «Chuck Norris facts». Ποκειται για τα γνωστά ανέκδοτα, τα οποία αποδίδουν στον γνωστό ηθοποιό διάφορα υπεράνθρωπα κατορθώματα.

Ετσι είναι σήμερα, στα 75 του, ο σκληρός Τσακ Νόρις [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ