Επανέρχεται ο κίνδυνος Grexit λόγω διατύπωσης - Τι ζητάει η UEFA από τον Κοντονή - iefimerida.gr

Επανέρχεται ο κίνδυνος Grexit λόγω διατύπωσης - Τι ζητάει η UEFA από τον Κοντονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επιστολή μέσω της ΕΠΟ έστειλε η UEFA προς την ελληνική κυβέρνηση ζητώντας εκ νέου αλλαγή στη διατύπωση της παραγράφου 2 στο άρθρο 15 προκειμένου να αποφευχθεί το ποδοσφαιρικό Grexit.

Κι ενώ ο Σταύρος Κοντονής διαβεβαίωνε ότι επήλθε απόλυτη συμφωνία με την UEFA και συγκεκριμένα τον Τζιάνι Ινφαντίνο για την αποφυγή του ποδοσφαιρικού Grexit, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ζητά αλλαγή στη διατύπωση μιας συγκεκριμένης παραγράφου προκειμένου να είναι πλήρως ικανοποιημένη. Οι δύο αλλαγές άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη την UEFA όμως το πρόβλημα υπήρξε στην 3η. Η ένσταση είχε να κάνει με το επίμαχο άρθρο 15 στο οποίο είχε προστεθεί η δήλωση του υπουργού ότι τα θέματα του ποδοσφαίρου, θα ρυθμίζονται από την ΕΠΟ, εναρμονισμένα με το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία. Στη συγκεκριμένη δήλωση προστέθηκε επιπλέον η διάταξη «λαμβανομένου υπόψη πως η ΕΠΟ διαχειρίζεται τις εσωτερικές της υποθέσεις ανεξάρτητα και χωρίς επιρροή από τρίτους», η οποία ωστόσο εξακολουθεί να μην ικανοποιεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και πλέον αναμένεται εκ νέου απάντηση από τον Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η επιστολή στα ελληνικά

Επανέρχεται ο κίνδυνος Grexit λόγω διατύπωσης - Τι ζητάει η UEFA από τον Κοντονή | iefimerida.gr 0

Διαβάστε την επιστολή στην αγγλική γλώσσα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ