Στον Παναθηναϊκό ο Λοντ - Το νέο αστέρι του φινλανδικού ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Στον Παναθηναϊκό ο Λοντ - Το νέο αστέρι του φινλανδικού ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ρόμπιν Λοντ. Ο 22χρονος Φινλανδός μέσος έρχεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Ελσίνκι για την αγορά του Λοντ, του νέου μεγάλου ονόματος του φινλανδικού ποδοσφαίρου. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» των μόνιμων πρωταθλητών της χώρας για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Ο Λοντ είναι ένας κλασικός αριστεροπόδαρος μέσος, ο οποίος όμως έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποεί και το δεξί όποτε χρειάζεται. Του αρέσει να παίρνει την μπάλα χαμηλά στη μεσαία γραμμή και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του, διαθέτει εξαιρετικά δυνατό σουτ και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι πως παίζει με το κεφάλι ψηλά.

Αναδείχθηκε στο τελευταίο πρωτάθλημα Φινλανδίας ο καλύτερος νέος παίκτες και επίσης ο καλύτερος μέσος της σεζόν, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ενώ πρόσφατα κέρδισε τις πρώτες του κλήσεις και στην Εθνική Ανδρών. Πέρυσι σημείωσε έξι γκολ σε σύνολο 28 εμφανίσεων ενώ πήρε μια... μυρωδιά και από τα προκριματικά σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Η λογική λέει, πως ο Λοντ προορίζεται για βασικότατος στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου να τον προορίζει σε ένα ρόλο αντι-Πράνιτς ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην κορυφή του ρόμβου, θέση στην οποία αγωνιζόταν κατά κύριο λόγο πέρυσι ο Ατζαγκούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ρομπιν λοντ Ελσίνκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ