Φωτίου: Στο δημοψήφισμα θα προτείνουμε σχέδιο στον ελληνικό λαό - iefimerida.gr

Φωτίου: Στο δημοψήφισμα θα προτείνουμε σχέδιο στον ελληνικό λαό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους και την πιθανότητα δημοψηφίσματος μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η κα.Φωτίου σχολίασε στο Mega για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές «Υφιστάμεθα αυτή την πίεση και τον εκβιασμό. Δεν τα παρατάμε. Δεν φεύγουμε. Δεν πάμε πουθενά. Θα πάμε σε συμφωνία και θα πάμε σε συμφωνία έντιμη με το κεφάλι ψηλά. Δεν πρόκειται όμως εμείς να ξαναφέρουμε την καταστροφή του ελληνικού λαού γιατί δεν μας ψήφισε γι' αυτό».

Αναφορικά με το δημοψήφισμα ανέφερε ότι θα περιέχει και σχέδιο που θα προταθεί στο ελληνικό λαό για να απαντήσει.

«Το δημοψήφισμα δεν σημαίνει σε ρωτάω σήμερα και αύριο απαντάς. Σημαίνει προετοιμασία. Κατεβαίνεις με άποψη στον ελληνικό λαό. Του προτείνεις. Δεν του λες δεν ξέρω, διάλεξε ο,τι θες. Του λες λοιπόν και σχέδιο. Φαντάζεστε ότι θα τον ρωτήσουμε χωρίς να του προτείνουμε σχέδιο;» ανέφερε χαρακτηριστικά η η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ