Παναθηναϊκός: Χάισλιπ - Τόμπκινς στα υπ' όψιν για τη θέση του Γκιστ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Χάισλιπ - Τόμπκινς στα υπ' όψιν για τη θέση του Γκιστ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό... τρέχουν για ενίσχυση ενόψει των κρίσιμων πλέι οφ της Α1.

Στο «τριφύλλι» έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ σοβαρά ένας «παλιός γνώριμος», ο Μάρκους Χάισλιπ, ο οποίος είχε αγωνιστεί εκεί το 2010 –χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- και αυτή τη στιγμή βγάζει το… ψωμί του στην Τουρκία και την Εσκισεχίρσπορ. Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, όπου σε 14 παιχνίδια έχει κατά μέσο όρο 18,9 πόντους και 5,7 ριμπάουντ.

Όσον αφορά την προθεσμία, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τις αλλαγές τους στον ΕΣΑΚΕ μέχρι και μία ημέρα πριν από την έναρξη των playoffs της Α1 (λογικά μέχρι και τις 12/5).

Την ίδια στιγμή, λιγότερο από μια εβδομάδα έχουν στη διάθεσή τους οι «πράσινοι» για να βρουν τον αντικαταστάτη του Τζέιμς Γκιστ. Πιθανότατα την Πέμπτη θα βγει το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος και θα ανακοινωθεί η τιμωρία του, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Μέχρι την παραμονή έναρξης των play offs, δηλαδή μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη, θα μπορούν να πάρουν παίκτη για τη θέση του Γκιστ οι νταμπλούχοι, αφού τότε λήγει η σχετική προθεσμία.

Πολύ ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Τρέι Τόμπκινς. Ο 25χρονος Αμερικανός (2,08μ.) κάνει καταπληκτική σεζόν με τη Νίζνι έχοντας 16,6 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο στη VTB League, αλλά και 14,5 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαισλιπ Παναθηναϊκός μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ