Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 6 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς, με την Σελήνη στον Τοξότη να ευνοεί τις συναντήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες σας, όπως και τα ταξίδια! Ακόμη, δίνει λύσεις σε κάποια οικογενειακά σας θέματα, ειδικά αν έχουν σχέση με νομικές διαδικαστικές υποθέσεις. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή, ενώ τα οικονομικά σας θέματα καταλαγιάζουν σιγά σιγά. Όσοι είστε γεννημένοι τον Μάρτιο θα έχετε την βοήθεια των φίλων ή των συγγενών σας, ενώ εσείς που είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε μια σημαντική συνάντηση που σας γεμίζει χαρά!

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι μπορείτε σήμερα να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα που έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και με την οικογένειά σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου θα δείτε τη ζωή σας να παίρνει μια νέα τροπή μετά από κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα κάνετε, ενώ η κοινωνική ζωή αλλά και η συλλογική δουλειά προωθούνται. Τα οικονομικά θέματα ευνοούνται. Θα πρέπει βέβαια να συνεχίσετε να προσέχετε για τυχόν λάθη και υπερβολές που μπορεί να κάνετε.

Δίδυμοι
Εσάς τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Μπορείτε σήμερα να συζητήσετε, να εκφραστείτε, αλλά και να ασχοληθείτε περισσότερο με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όσοι όμως έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε τις συζητήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες που κάνετε. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουνίου μπορείτε να βρείτε μια σημαντική λύση η οποία θα αλλάξει την καθημερινή σας ζωή.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, με την Σελήνη (κυβερνήτη πλανήτη σας) να βρίσκεται στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη με πολύ καλές όψεις, θα δείτε να ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμη και με την υγεία σας. Στα θέματα μάλιστα της εργασίας θα υπάρξουν και οικονομικές προεκτάσεις ή κάποιες αλλαγές. Προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό! Σε λίγες ημέρες η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, χαρίζοντας σας ευχάριστες στιγμές, αρχικά τουλάχιστον σε εσάς του Ιουνίου. Οι φίλοι γενικότερα είναι κοντά σας και σας στηρίζουν ακόμη και σε μια σχέση η οποία δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7-8 Ιουλίου.

Λέων
Σήμερα είναι μια ημέρα ιδιαίτερης δύναμης, μια δύναμη που εσείς οι Λέοντες θα την πάρετε από την οικογένειά σας είτε από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Οι φίλοι είναι σημαντικοί για εσάς, ενώ, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, θα έχετε ένα ευχάριστο και χαρούμενο διήμερο μαζί τους. Οι Λέοντες του Ιουλίου θα έρθετε πιο κοντά και θα κάνετε συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε μεν την βοήθεια της Αφροδίτης, ο Άρης όμως σας καλεί να είστε προσεκτικοί στον κοινωνικό σας χώρο ή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η ενέργεια που σας δίνει ο Άρης είναι πολύ σημαντική, αν όμως υπερβείτε «τα εσκαμμένα» μπορεί να έχετε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα κύρους. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι μπορείτε σήμερα να λύσετε ένα σημαντικό οικογενειακό σας θέμα στο οποίο μάλιστα μπορεί να έχετε και την βοήθεια των φίλων σας ώστε να βγείτε από ένα αδιέξοδο. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας θα έχετε κοινωνικές επαφές, αλλά και εύνοια σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών. Το άγχος που έχετε για κάποια μέλη της οικογένειάς σας σταδιακά καταλαγιάζει.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας στην κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μπροστά σας ένα ιδιαίτερα καλό διήμερο, ενώ οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Οι αγώνες που έχετε δώσει για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα τώρα ολοκληρώνονται.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, μπορείτε σήμερα να προωθήσετε ένα οικονομικό σας ζήτημα και γενικότερα να επιλύσετε οικονομικά σας θέματα. Τελειώνει πια η περίοδος που η συναισθηματική σας ζωή περνούσε αρκετά σκαμπανεβάσματα, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης ( σε λίγες μέρες περνά στον Καρκίνο), σας ανοίγει νέους δρόμους για συναισθηματικές επαφές, για μετακινήσεις και ταξίδια, αλλά και γενικότερα για κάτι νέο. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και αποφύγετε τις εντάσεις.

Τοξότης
Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Τοξότες έχετε μια θαυμάσια ημέρα για να προωθήσετε τόσο τα οικονομικά σας θέματα όσο και θέματα υγείας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε γενικότερα από την σημερινή ημέρα, η οποία δείχνει αλλαγές για εσάς που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Θα έχετε μια απρόοπτη, σημαντική συνάντηση, ενώ θέματα σπουδών, οι νομικές υποθέσεις σας αλλά και τα σχέδια για ταξίδια, ευνοούνται. Προσέχετε λίγο την υγεία σας.

Αιγόκερως
Ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας επιλύεται σήμερα, ενώ, γενικότερα, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τέτοιου είδους υποθέσεις ώστε να μην δημιουργηθούν απρόβλεπτα γεγονότα. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δυνατή και δυναμική περίοδο! Τακτοποιείστε τώρα, ρυθμίστε τα, οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο ή με θέματα υγείας, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι έχετε σήμερα μια θαυμάσια ευκαιρία να συζητήσετε με φίλους, με ανθρώπους που σας συνδέει η συλλογική δουλειά ή με σημαντικά πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος τα οποία μπορούν να σας δώσουν κάποιες καλές ιδέες. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας λειτουργείτε κάπως κάτω από μια πίεση, μια ένταση, αλλά, γενικότερα, η επιτυχία σας χαμογελά! Η δράση και η ενέργειά σας θα έχουν γενικότερα καλά αποτελέσματα.

Ιχθείς
Για εσάς τους Ιχθύς είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για να κινηθείτε σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο, με το τελευταίο μάλιστα να έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Οι ατελείωτες συζητήσεις και οι εντάσεις τελειώνουν σε λίγες μέρες, χωρίς όμως να τελειώνουν και κάποια σημαντικά οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Σε λίγες μέρες, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ