Στρατούλης: Δεν βάζουμε χέρι στα αποθεματικά των Νέων Γενεών - iefimerida.gr

Στρατούλης: Δεν βάζουμε χέρι στα αποθεματικά των Νέων Γενεών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέψευσε κατηγορηματικά ο Δημήτρης Στρατούλης τις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση βάζει χέρι στα αποθεματικά ύψους 3,1 δισ. ευρώ, του λογαριασμού του ΑΚΑΓΕ με τροπολογία που έχει καταθέσει στο νομοσχέδιο για την δημόσια διοίκηση.

«Δεν ακουμπάμε τον κουμπαρά του ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών) ούτε βάζουμε χέρι στα αποθεματικά του. Δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση της κυβέρνησης και πρέπει να σταματήσουν τέτοιες προβοκάτσιες», τόνισε χαρακτηριστικά στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τη δημόσια διοίκηση.

Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής υπουργός χαρακτήρισε ιστορική την σημερινή ημέρα, όχι μόνο γιατί γίνεται το πρώτο βήμα εκδημοκρατισμού της δημόσιας διοίκησης, όπως είπε, αλλά γιατί λύνει δύο μεγάλα ζητήματα. Καταργεί τον χουντικής έμπνευσης θεσμό και την δυνατότητα κάθε κυβέρνησης να κάνει πολιτική επιστράτευση απεργών, δικαιώνοντας όπως είπε ο Δημήτρης Στρατούλης τη μάχη της Αριστεράς και παράλληλα δικαιώνει τους αγώνες ενάντια στην διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ