Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτος ημιτελικός του Champions League στο Τορίνο και η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ωστόσο, αυτό το σκορ θα πρέπει να το υπερασπιστεί και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 13 Μαΐου απέναντι στην νυν Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για να φτάσουμε όμως στο 2-1 χρειάστηκε η αποτελεσματικότητα της Γιούβε και η μπόλικη ατυχία της Ρεάλ.

Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο 9' οι Ιταλοί κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, αυτή έφτασε στον Τέβες που μέσα απ' την περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ, ο Κασίγιας δεν μπόρεσε να διώξει μακριά και ο Μοράτα απλώς στο δεύτερο δοκάρι, την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. Δεν πανηγύρισε όμως ο Ισπανός το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του...

Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Mετά από 18 λεπτά η Ρεάλ «απάντησε». Η άμυνα της Γιουβέντους ήταν σε... αποσύνθεση, ο Χάμες μέσα απ' την περιοχή και δεξιά τσίμπησε την μπάλα κι έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Κριστιάνο προ κενής εστίας (σε λάθος θέση ο Μπουφόν) να την στέλνει στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-1. Στο 41' η «Βασίλισσα» άγγιξε την πλήρη ανατροπή.

Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Οι Μαδριλένοι άλλαξαν πάσες υποδειγματικά, ο Ίσκο βρέθηκε μέσα στην περιοχή και από αριστερά, έκανε το γύρισμα, με την εξ' επαφής κεφαλιά του Χάμες να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπουφόν, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρσέλο έκανε το σκαστό σουτ, δίχως όμως να μπορέσει να σκοράρει (με τον τερματοφύλακα της Γιούβε εξουδετερωμένο).

Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Μετά το ημίχρονο, στο 56' η Γιουβέντους βρήκε τον τρόπο να μπει ξανά μπροστά στο σκορ. Σε αντεπίθεση ο Τέβεζ έκανε εκπληκτικό σπριντ και μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον Καρβαχάλ με τον διαιτητή να δίνει τον πεντακάθαρο πέναλτι. Ο Τέβεζ δεν αστόχησε και έκανε το 2-1. Ενα γκολ που έμελλε να κρίνει και το νικητή, με τη Ρεάλ να χάνει πάντως κάποιες καλές ευκαιρίες.

Είναι «Κυρία» και απέναντι στη «Βασίλισσα»: Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Ρεάλ Μαδρίτης Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ