Σύγκρουση Μητσοτάκη-Κατρούγκαλου για τις τροπολογίες - iefimerida.gr

Σύγκρουση Μητσοτάκη-Κατρούγκαλου για τις τροπολογίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θερμό επεισόδιο είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη Βουλή με αφορμή τις 15 τροπολογίες που έγιναν δεκτές σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο κ. Μητσοτάκης, λίγη ώρα πριν αποχωρήσει η ΝΔ από τη διαδικασία, κάλεσε τον υπουργό να αποσύρει τις τροπολογίες και να τις φέρει σε ξεχωριστό νομοσχέδιο.

«Αναρωτιέμαι που είναι η Πρόεδρος της Βουλής να σας τραβήξει το αυτί για τον τρόπο με τον οποίο νομοθετείτε. Αλλά εμφανίζεται στη Βουλή όταν την συμφέρει κομματικά» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος απάντησε: Αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο ένας φαύλος ή ένας υποκριτής πολιτικός. Οι θύτες κατηγορούν τα θύματά τους. Τερατώδης υποκρισία. Οταν έχετε το αίμα από προσλήψεις και απολύσεις, τώρα κατηγορείτε το σύστημα που εσείς δημιουργήσατε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε λέγοντας «Επειδή αναρωτηθήκατε τι είναι χειρότερο και αφού με είπατε υποκριτή, αυτό σημαίνει ότι δέχεστε τον όρο “φαύλος”».

Μετά από αυτή την κόντρα η Νέα Δημοκρατία αποχώρησε από την αίθουσα (το ΠΑΣΟΚ είχε αποχωρήσει νωρίτερα), ενώ, το Ποτάμι θα ζητήσει 15 ονομαστικές ψηφοφορίες για όλες τις τροπολογίες, αλλά και για εκείνη για την Διαύγεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ