Οταν η ξανθιά Γερμανίδα που επιτέθηκε στον Ντράγκι συνάντησε τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η ξανθιά Γερμανίδα που επιτέθηκε στον Ντράγκι συνάντησε τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη μία πλευρά, μία νεαρή ξανθιά Γερμανία, που έκανε το πρόσωπό της γνωστό στον κόσμο μία ημέρα του Απρίλη, πετώντας κομφετί στον Μάριο Ντράγκι. Και από την άλλη, οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ.

Γυναίκες που δίνουν μάχη με το δικό τους τρόπο και συναντήθηκαν στην Αθήνα. Ηταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Τζοσεφίν Βιτ στην ελληνική πρωτεύουσα, όταν βρέθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, δίπλα στις καθαρίστριες και τους έδωσε το χέρι της.

Οταν η ξανθιά Γερμανίδα που επιτέθηκε στον Ντράγκι συνάντησε τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η 21χρονη Γερμανίδα έγινε διάσημη- ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπως παραδέχεται- όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πήδηξε πάνω στο γραφείο, μπροστά από τον έντρομο Μάριο Ντράγκι και τον έλουσε με κομφετί, πριν την απομακρύνουν σηκωτή οι άνδρες της ασφάλειας.

Η Βιτ βρέθηκε στην Αθήνα καλεσμένη στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» και ο δημοσιογράφος Τάσος Μόρφης την ξενάγησε στην Αθήνα. Από τους πρώτους σταθμούς, το «στρατηγείο» των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ.

Οι γυναίκες δεν την αναγνώρισαν αμέσως. Μόλις όμως τις ενημέρωσε ο δημοσιογράφος ότι επρόκειτο για εκείνη που επιτέθηκε στον Ντράγκι, αμέσως της είπαν «Μπράβο» και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. «Συγχαρητήρια για τη διαμαρτυρία σας έμαθα ότι είναι η μεγαλύτερης διάρκειας στην Ελλάδα», τους είπε εκείνη από το μέρος της και πρόσθεσε «Μόνο οι γυναίκες έχουν τέτοια κότσια!», ενώ όταν τις άκουγε να δηλώνουν το ενθουσιασμό τους για την κίνησή της στην ΕΚΤ, τους απάντησε «Ευχαριστώ» στα ελληνικά.

Στη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων η Βιτ δήλωσε ότι δεν ψηφίζει, εξέφρασε ντροπή για τη γερμανική κυβέρνηση «που φέρεται ρατσιστικά στους Ελληνες και την ελληνική κυβέρνηση», ενώ δήλωσε ότι ως ακτιβίστρια θέλει να υπενθυμίσει στους ανθρώπους το καθήκον και τη δουλειά τους. «Δεν ξέρω αν θα αλλάξουν τα πράγματα στην Ευρώπη, αλλά αυτό πιστεύω. Η ιστορία έχει δείξει ότι κάποιες φορές αν πολεμήσουμε για πολύ καιρό και σκληρά, μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ