Η εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού: Τι έκανα όταν έπιασα τον σύντροφό μου στα πράσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού: Τι έκανα όταν έπιασα τον σύντροφό μου στα πράσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η Σύλβια Δεληκούρα στην εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός αφηγήθηκε πως έπιασε τον πρώην σύντροφό της στα πράσα με μια άλλη στο ίδιο της το σπίτι. Η αντίδραση της ήταν άμεση μια και πέταξε τα ρούχα της ερωμένης έξω από το μπαλκόνι, μπροστά σε αστυνομικό τμήμα.
«Το είχα καταλάβει ότι κάτι γίνεται, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν και στο σπίτι μας», ανέφερε η Σύλβια Δεληκούρα και συνέχισε: «Ανοιξα την πόρτα και ήταν πολύ αυτό... Ευτυχώς είχαν τελειώσει τα παιδιά. Αυτός πετάχτηκε πήγε μέσα στην τουαλέτα και κλειδώθηκε. Αυτή σηκώθηκε να πάει να πάρει τα ρουχαλάκια της να φύγει. Δεν τα βρήκε τα ρουχαλάκια της, τα είχα πετάξει εγώ απέξω. Απέναντι ήταν Αστυνομικό Τμήμα, οπότε είδαν οι άνθρωποι να πέφτουν τα ρούχα και να βγαίνει η κοπέλα να τα μαζεύει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλβια Δεληκούρα ερωμένη απιστία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ