«Βόμβα» της «Hurriyet»: Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς - iefimerida.gr

«Βόμβα» της «Hurriyet»: Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λατρεία του κόσμου του Παναθηναϊκού για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι δεδομένη. Μαζί του άλλωστε έζησαν τις κορυφαίες στιγμές του μπασκετικού Παναθηναϊκού εντός και εκτός Ευρώπης.

Ακόμη και στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως προπονητή της Φενέρ, ο Ζοτς είχε βιώσει μια στιγμή που ελάχιστοι στον κόσμο έχουν καταφέρει να ζήσουν.

Ομως δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τον Ομπράντοβιτς ξανά στον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρει η «Hurriyet», σε δημοσίευμα με τίτλο «νέα που κάνουν θραύση για τη Φενέρμπαχτσε», οι «πράσινοι» φιλοδοξούν να φέρουν πίσω στον πάγκο τους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι στη θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που καλύπτεται προσωρινά από τον Δημήτρη Μανωλόπουλο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να επαναφέρει τον θρύλο του μπασκετικού «τριφυλλιού». Προχωρούν ακόμα περισσότερο, δε, το θέμα, σημειώνοντας ότι σε περίπτωση που δεν το καταφέρουν, έχουν ως εναλλακτική επιλογή τον Δημήτρη Ιτούδη, με τη σημαντική συμβολή του οποίου κατακτήθηκαν οι τίτλοι των προηγούμενων χρόνων.

«Βόμβα» της «Hurriyet»: Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς | iefimerida.gr 0
«Βόμβα» της «Hurriyet»: Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ