ΝΔ: Δεν φταίνε οι διαφωνίες της Τρόικα αλλά αυτές εντός του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

ΝΔ: Δεν φταίνε οι διαφωνίες της Τρόικα αλλά αυτές εντός του ΣΥΡΙΖΑ

EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση επικαλείται προσχηματικό λόγο τις διαφωνίες στην Τρόικα για να μην φέρει το πολυνομοσχέδιο υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας το non paper της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις, σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχασε χρόνο, έχασε ευκαιρίες και βρήκε νέο πρόσχημα, για να μην φέρει προς ψήφιση το Πολυνομοσχέδιο» καθώς επικαλείται την εσωτερική διαφωνία μέσα στην τρόικα.

«Πραγματικός, όμως, λόγος είναι η εσωτερική διαφωνία μέσα στο κόμμα τους!» τόνισε ο κ. Καραγκούνης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «τώρα κατάλαβε ότι υπάρχουν διαφωνίες μέσα στην τρόικα, όταν αυτές υφίστανται εδώ και χρόνια». Καταλήγοντας σημειώνει: «Αλλά η αγωνία της Ελλάδας παραμένει και η οικονομική παράλυση συνεχίζεται λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και να καταλάβει τι γίνεται και να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ