Τατσόπουλος: Εφιαλτική η δήλωση Πανούση για τη μικρή Αννυ– Να ζητήσει συγγνώμη - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Εφιαλτική η δήλωση Πανούση για τη μικρή Αννυ– Να ζητήσει συγγνώμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «εγκληματικά επιπόλαιες» δηλώσεις από τον Γιάννη Πανούση έκανε λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος, καλώντας τον υπουργό να ζητήσει συγνώμη.

Ο πρώην βουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει τη δήλωση Πανούση πως ο 27χρονος παιδοκτόνος θα έχει βίαιο θάνατο τονίζοντας ότι τέτοια λόγια επαναφέρουν την αυτοδικία.
Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook:

«Το εφιαλτικό σε αυτή τη δήλωση δεν είναι η ίδια η δήλωση. Είναι ο φορέας της δήλωσης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη -όσο ακόμη, από τα έγκατα του Άδη, δεν αντηχεί γελοία αυτή η ιδιότητα. Ο Πανούσης έχει δίκιο. Πράγματι, ελάχιστοι παιδοκτόνοι επέζησαν από αυτό το άγος, είτε επειδή δεν το άντεξαν οι ίδιοι είτε επειδή τους βοήθησαν διάφοροι καλοθελητές, προκαταβολικά ατιμώρητοι, ώστε να μην το αντέξουν. Όταν όμως κάτι ανάλογο ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ο υπουργός ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ισοδυναμεί με το να δίνει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ στους καλοθελητές με... την άδεια της αστυνομίας. Προσέξτε. Δεν είμαι αφελής. Δεν ισχυρίζομαι ότι οι προηγούμενες "εκτελέσεις" έγιναν... χωρίς την άδεια της αστυνομίας. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός... προφητεύει την εκτέλεση του φερόμενου ως δράστη, μπορούμε να ρίξουμε στα σκουπίδια δίκες, συνηγορίες και κράτη δικαίου. Μπορούμε να επιστρέψουμε στην αυτοδικία και στα λιντσαρίσματα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως δεν ήταν αυτή η πρόθεση του Γιάννη. Αρκεί μια συγγνώμη για όσα, εγκληματικά επιπόλαια, βγήκαν από το απύλωτο στόμα του σήμερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ