Ο κορυφαίος του ΝΒΑ ξέσπασε σε κλάματα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κορυφαίος του ΝΒΑ ξέσπασε σε κλάματα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στέφεν Κάρι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα του, όταν ανέβηκε στο πόντιουμ να παραλάβει το βραβείο του MVP.

Αρχικά, ο 27χρόνος πλέι μέικερ έδωσε ιδιαίτερη βάση στο πόσο δύσκολα ήταν τα πρώτα βήματα που έκανε στο μπάσκετ: «Μέχρι τα 14 μου χρόνια είχα τραγική μηχανική στο σουτ λόγω του σώματος μου και όταν σούταρα η μπάλα δεν έφτανε καν στο καλάθι. Αναγκάστηκα να περάσω ένα καλοκαίρι για να αλλάξω τον τρόπο που σούταρα. Ήταν οι τρεις χειρότεροι μήνες της ζωής μου».

Ο κορυφαίος του ΝΒΑ ξέσπασε σε κλάματα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο πολυτιμότερος παίκτης στο ΝΒΑ για την σεζόν 2014-15 ευχαρίστησε τους πάντες, προπονητές, συμπαίκτες, κάνοντας όμως ιδιαίτερη μνεία στην οικογένεια του: «Είναι ιδιαίτερο αυτό που συμβαίνει. Είμαι περήφανος. Πολλοί έχουν δεδομένα κάποια πράγματα. Αλλά το ταξίδι μέχρι εδώ δεν είναι εύκολο, το έκανα μαζί με την οικογένεια μου. Μου έμαθαν ότι αν τακτοποιείς τις δουλειές σου, όλα θα πάνε καλά. Για αυτό τους ευχαριστώ πολύ».

Ο κορυφαίος του ΝΒΑ ξέσπασε σε κλάματα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφεν Κάρι NBA κορυφαίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ