Μητρόπουλος: Να αναλάβει πρωτοβουλία η κυβέρνηση για το πρόσωπο που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Να αναλάβει πρωτοβουλία η κυβέρνηση για το πρόσωπο που έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές, αλλά και για το θέμα που έχει προκύψει με τον υπουργό της κυβέρνησης που φέρεται να έχει βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, μίλησε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Την εκτίμηση ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταλήξει σε μια συμφωνία με τους δανειστές, η οποία θα περιλαμβάνει μέτρα συνέχισης του υπάρχοντος μνημονίου διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο κ.Μητρόπουλος υποστήριξε ότι «επειδή θα πρόκειται για μια υπαναχώρηση από τις βασικές μας θέσεις, θα πρέπει να εκφραστεί ο λαός με δημοψήφισμα πριν τα υπογράψουμε».
«Η μάχη που δίνει τώρα ο κ.Τσίπρας είναι τα μέτρα αυτά να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα γίνεται» τόνισε ο κ.Μητρόπουλος.
Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την κυβέρνηση «να πάρει η ίδια πρωτοβουλία για το πολιτικό προσωπικό που έχει χρήματα στο εξωτερικό», αναφερόμενος στην υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος φέρεται να έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό εντός του Μαρτίου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ