Συνεχίζει να προκαλεί ο βομβιστής της Βοστώνης - Δάκρυσε για να κερδίσει την επιείκεια του δικαστηρίου - iefimerida.gr

Συνεχίζει να προκαλεί ο βομβιστής της Βοστώνης - Δάκρυσε για να κερδίσει την επιείκεια του δικαστηρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σκληρό του πρόσωπο παρουσίαζε ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ κατά τη διάρκεια της δίκης, όταν ακούγονταν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των ακρωτηριασμένων θυμάτων του ή των συγγενών που έχασαν τους αγαπημένους τους.

Κι όμως κατά τη νομική διαδικασία για τον καθορισμό της ποινής προσπάθησε να προκαλέσει την επιείκεια του δικαστηρίου. Ο 21χρονος έβαλε τα κλάμα όταν οι συγγενείς του μίλησαν υπέρ του.

Οι συγγενείς τους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με την θεία του να διακόπτει τη διαδικασία εξαιτίας της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν.

Οι καταθέσεις των συγγενών του Τσαρνάεφ είχαν ως μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν την επιείκεια του δικαστηρίου. Να θυμίσουμε, πως στις 8 Απριλίου είχε κριθεί ένοχος για βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ