Νίκη 3-0 για την ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή - Δύο γκολ ο Αραβίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη 3-0 για την ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή - Δύο γκολ ο Αραβίδης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε η ΑΕΚ επί της Παναχαϊκής για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Football League, ξεπερνώντας άμεσα την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή. Διπλό πέτυχε ο «Γηραιός» επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Σε ένα άδειο ΟΑΚΑ λόγω της τιμωρίας της Ένωσης, οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους στο πρώτο μέρος. Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Πλατέλλας κέρδισε πέναλτι και ο Αραβίδης με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-0. Η συνέχεια άνηκε όμως στην Παναχαϊκή, η οποία έχασε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφρίσει, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στη λήξη του πρώτου μέρους.


Στο 2ο μέρος, φαίνεται ότι οι φωνές του Τραϊανού Δέλλα έπιασαν τόπο και η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά. Ο Κρισάντους είχε μια καλή στιγμή στο 48΄με την Ένωση να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Στο 68' τελικά ήρθε το 2ο τέρμα για την Ένωση. Ο Αραβίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους δίχως να αλλάξει πορεί και κατέληξε στα δίχτυα των Πατρινών για το 2-0. Απελευθερωμένη πλέον από το άγχος της νίκης η ΑΕΚ, δημιούργησε κι έχασε άλλες τέσσερις καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος, με σπουδαιότερη αυτή του 87' 'οταν ο Τζανετόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κοντινό πλασέ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπακάκης στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με όμορφο σουτ στο παραθυράκι του Γεωργακόπουλου.

Συνθέσεις
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους
Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα, Στεργίδης, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας, ο Ηρακλής πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Βόλο με σκορ 1-0 επί του Ολυμπιακού ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε και ο Απόλλων Σμύρνης από την έδρα της Λάρισας.

Βαθμολογία Πλέι-οφ

1. Ηρακλής 13
2. ΑΕΚ 13
3. Απόλλων 4
4. ΑΕΛ 3
5. Ολυμπιακός Β. 1
6. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναχαϊκή Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ