Αρχίζει η διάθεση του νέου iPad 2 στις 30 Σεπτεμβρίου από την Cosmote - iefimerida.gr

Αρχίζει η διάθεση του νέου iPad 2 στις 30 Σεπτεμβρίου από την Cosmote

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει από την Cosmote η εμπορική διάθεση του iPad 2 Wi-Fi + 3G, όλες οι εκδόσεις του, μέσα από μια γκάμα τιμολογιακών προγραμμάτων.Με ολοκαίνουριο σχεδιασμό, η νέα επαναστατική συσκευή 2ης γενιάς της Apple, το iPad 2, είναι 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ, ώστε να είναι ακόμη πιο άνετο στα χέρια, διατηρώντας την ίδια LCD οθόνη 9.7 ιντσών.

Με το νέο επεξεργαστή Α5 της Apple μπορεί ο χρήστης να κάνει τα πάντα γρηγορότερα και με πιο εντυπωσιακά γραφικά.Το iPad 2 διαθέτει δύο κάμερες: μία VGA στο μπροστινό μέρος για αξιοποίηση του FaceTime και του Photo Booth (τη διαχείριση δηλαδή φωτογραφιών και τον εμπλουτισμό τους με εφέ) και μια κάμερα στο πίσω μέρος με δυνατότητα λήψης βίντεο υψηλής ανάλυσης 720p, ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια έως και 10 ώρες.

Η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες της δύο τιμολογιακά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για το iPad 2: το COSMOTE Internet On The Go 500ΜΒ και το COSMOTE Internet On The Go 2GB, από 10ευρώ/μήνα και 20ευρώ/μήνα αντίστοιχα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ