Νεκρός οπαδός στην Πολωνία - Έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο μετά από βίαια επεισόδια [βίντεο] - iefimerida.gr

Νεκρός οπαδός στην Πολωνία - Έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο μετά από βίαια επεισόδια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Πολωνίας. Ένας οπαδός έπεσε νεκρός μέσα στο γήπεδο από πλαστικές σφαίρες αστυνομικών σε επεισόδια που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια αναμέτρησης στην 3η κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

Ολα ξεκίνησαν στο ημίχρονο του αγώνα της Κονκόρντια Κνουρόφ με την Ρουχ Ρατζιόνκοφ. Οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να φτάσουν στο απέναντι πέταλο, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να ρίξουν με πλαστικές σφαίρες κατά των εισβολέων και μία από αυτές τραυμάτισε θανάσιμα τον νεαρό οπαδό. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και από το βίντεο, δεν χάνει αμέσως τις αισθήσεις του, γυρίζοντας προς τα πίσω με αίματα στην μπλούζα του, όμως λίγο αργότερα σωριάζεται στο χορτάρι και μεταφέρεται από τους οπαδούς της Κονκόρντια.

Στο 2ο βίντεο μάλιστα η παράνοια των οπαδών συνεχίζεται. Την στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις συνειδητοποιούν ότι ο οπαδός είναι θανάσιμα τραυματισμένος και προσπαθούν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, οι εξαγριωμένοι χούλιγκανς πετούν δυναματάκια και αντικείμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολωνία νεκρός οπαδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ