Ο πατέρας της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί - iefimerida.gr

Ο πατέρας της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 27χρονος πατέρας της άτυχης μικρής όχι μόνο ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, ο πατέρας αφού τεμάχισε το παιδί, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε.

Πώς εξιχνίασαν την υπόθεση οι Αρχές

Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Οι Αρχές έφθασαν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση της μικρής ύστερα από την κατάθεση φίλου του 27χρονου στον οποίο φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί το φρικαλέο έγκλημά του. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει στην ανάκριση, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα της μικρής αλλά και μια ατάκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;».

Εντωμεταξύ, τη Δευτέρα έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων για τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το διαμέρισμα του πατέρα και όπου όπως διαπιστώθηκε υπήρχε αίμα της μικρής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ