Η «νέα» ΑΕΚ θα προετοιμαστεί στην Πολωνία ενόψει της Super League [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «νέα» ΑΕΚ θα προετοιμαστεί στην Πολωνία ενόψει της Super League [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δύο συνεχόμενες προετοιμασίες στα Χάνια του Πηλίου, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει και πάλι να ζει στους ρυθμούς μιας προετοιμασίας στο εξωτερικό. Έπειτα από αναζήτηση που κράτησε σχεδόν 1,5 μήνα, η διοίκηση της Ένωσης επέλεξε προπονητικό κέντρο στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πρόκειται για το προπονητικό κέντρο Remes στην πόλη Οπαλένιτσα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το Πόζναν αλλά και τα σύνορα με τη Γερμανία ενώ το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο είχε επιλέξει για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της η Πορτογαλία στο Euro του 2012.

Η «νέα» ΑΕΚ θα προετοιμαστεί στην Πολωνία ενόψει της Super League [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Περιλαμβάνει 8 γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χορτάρι, το ένα εκ των οποίων με εξέδρες που μπορούν να φιλοξενήσουν 1000 θεατές, γήπεδο τένις, γκολφ, beach volley και φυσικά ειδικό γυμναστήριο, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η «νέα» ΑΕΚ θα προετοιμαστεί στην Πολωνία ενόψει της Super League [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Ενωση θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου, όπως γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης. «Στην πόλη Οπαλένιτσα της Πολωνίας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. Σημειώνουμε ότι το προπονητικό κέντρο της πολωνικής πόλης με το ξενοδοχείο Remes sport Hotel & Spa αποτέλεσε τη βάση της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στη διάρκεια της συμμετοχής της στο Euro 2012 που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ προετοιμασία Πολωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ