Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον διαιτητή Δημητρόπουλο - iefimerida.gr

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον διαιτητή Δημητρόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη παρουσιάστηκε ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και του επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Μετά τους διαιτητές Ιωαννίδη, Κάμπαξη και Αμπάρκιολη, ήταν η σειρά του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου να περάσει την πόρτα του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Ο Δημητρόπουλος, ο οποίος κατηγορείται και αυτός για δωροδοκία - δωροληψία, απολογήθηκε και στη στη συνέχεια αποφασίστηκε από τον ανακριτή με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ωστόσο μπορεί να συνεχίσει να σφυρίζει σε αγώνες, σε αντίθεση με ότι ίσχυσε για τους άλλους τρεις συναδέλφους του.

Την απόφαση υποδέχτηκε με ικανοποίηση ο δικηγόρος του διαιτητή, Ιωάννης Κουσουλός. «Η απόφαση αυτή είναι μια απόλυτη δικαίωση τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον αγώνα που κάνουμε. Του επιβλήθηκε βέβαια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η διαιτησία του όπως έχει αποδειχτεί είναι αντικειμενική και σωστή. Δεν έχει καμία σχέση με όσα του αποδίδονται. Θεωρώ πως η δικαιοσύνη επιτέλεσε το έργο της στο μέγιστο βαθμό. Είμαστε χαρούμενοι και περιμένουμε την περάτωση της δίκης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ