Ρωσική «Πράβντα»: Ψεύτικη η γέννα της Κέιτ Μίντλετον -Εδειχνε υπερβολικά όμορφη! - iefimerida.gr

Ρωσική «Πράβντα»: Ψεύτικη η γέννα της Κέιτ Μίντλετον -Εδειχνε υπερβολικά όμορφη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη θεωρία συνωμοσίας «πλέκουν» τις τελευταίες ώρες τα ρωσικά ΜΜΕ, έπειτα από τη δημοσίευση ενός άρθρου στην εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβντα» το οποίο αμφισβήτησε πως η Κέιτ Μίντλετον γέννησε η ίδια το κοριτσάκι της το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Το εν λόγω άρθρο της γνωστής ρωσικής εφημερίδας βασίστηκε στην «εμπειρογνωμοσύνη» διαφόρων γυναικών, που υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατον για μία γυναίκα να δείχνει όσο όμορφη έδειχνε η δούκισσα του Κέμπριτζ μόλις 5 ώρες μετά τη γέννα.

«Αν όντως γέννησε η ίδια το παιδί, τότε αυτό θα πρέπει να συνέβη πριν από αρκετές ημέρες», υποστήριξε μία Ρωσίδα, επισημαίνοντας ότι η μικρή πριγκίπισσα δεν δείχνει καν σαν νεογέννητο.

Σύμφωνα με τη Mirror, που έβαλε στο μικροσκόπιο το συγκεκριμένο άρθρο, οι θεωρίες συνωμοσίας που προωθούνται από τα ρωσικά ΜΜΕ παρουσιάζουν εντυπωσιακή ποικιλία, με άλλους να λένε ότι το μωρό είναι τριών ημερών και άλλους ότι στην πραγματικότητα το γέννησε μία παρένθετη μητέρα.

Ρωσική «Πράβντα»: Ψεύτικη η γέννα της Κέιτ Μίντλετον -Εδειχνε υπερβολικά όμορφη! | iefimerida.gr 0

«Η Κέιτ πρέπει να φορούσε ψεύτικη κοιλιά όλους αυτούς τους μήνες», είπε μία γυναίκα στην «Κομσομόλσκαγια Πράβντα» ενώ μία άλλη Ρωσίδα τονίζει: «Ακόμα κι αν η γέννα είναι εύκολη, μία γυναίκα χρειάζεται πολλές ώρες ύπνου μέχρι να συνέλθει. Πρόκειται για ένα παραμύθι που προσπαθεί να μας ταΐσει μία οικογένεια φιγουρατζήδων».

Ρωσική «Πράβντα»: Ψεύτικη η γέννα της Κέιτ Μίντλετον -Εδειχνε υπερβολικά όμορφη! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πράβντα Κέιτ Μίντλετον ψεύτικη γέννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ