Μετανιωμένος ο Γιαννακόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Σπανούλη: Δεν με εκφράζουν όσα έγιναν - iefimerida.gr

Μετανιωμένος ο Γιαννακόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Σπανούλη: Δεν με εκφράζουν όσα έγιναν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δημόσια δήλωσή του έδειξε ότι μετανιώνει για όσα έγιναν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που τόνισε πως αυτές οι πράξεις δεν τον εκφράζουν ως άνθρωπο.

Επιπλέον, ανέφερε πως επικοινώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη μια μέρα μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ακόμα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ είναι διαφήμιση για τη χώρα και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζον τον κόσμο και τους παίκτες.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιαννακόπουλου:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη -σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ