Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τα αίσχη του ΟΑΚΑ: Καλεί άμεσα τον Σπανούλη για κατάθεση - iefimerida.gr

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για τα αίσχη του ΟΑΚΑ: Καλεί άμεσα τον Σπανούλη για κατάθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα ακολούθησαν της διακοπής στο ντέρμπι του μπάσκετ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και οι ύβρεις και απειλές προς τον Βασίλη Σπανούλη έφεραν την άμεση παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, o αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης. Αυτή προκλήθηκε μετά από καταγγελίες ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης δέχθηκε απειλές στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, μετά τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι εκτοξεύθηκαν -εκτός από ύβρεις- και απειλές σε βάρος του αρχηγού του Ολυμπιακού, αναμένεται να καλέσει τον Σπανούλη να καταθέσει και να ερωτηθεί αν επιθυμεί την ποινική δίωξη, αφού το αδίκημα της εξύβρισης διώκεται κατ' έγκληση.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στο ΟΑΚΑ προς τον Βασίλη Σπανούλη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ