Το επίμαχο πανό για το οποίο διακόπηκε το Ατρόμητος-Πανιώνιος [εικόνα] - iefimerida.gr

Το επίμαχο πανό για το οποίο διακόπηκε το Ατρόμητος-Πανιώνιος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μια φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα ένας αγώνας διακόπηκε λόγω πανό.

Και έχει συμβεί πολλάκις τελευταία είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ακόμη και βόλεϊ. Και η πλειοψηφία των πανό έχει να κάνει με καταγγελίες και την αγανάκτηση οπαδών για την «εγκληματική οργάνωση» που δρα στον αθλητισμό και έχει... μολύνει τον χώρο τα τελευταία χρόνια.

Τρανό παράδειγμα ότι έγινε χθες στο Περιστέρι. Οι οργανωμένοι φίλοι του Ατρομήτου Fentagin σήκωσαν πανό για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καταφέρθηκαν εναντίον της και ας έχει εμπλακεί στις απολογίες ακόμη και η ομάδα τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σπανός τελευταία.

Το επίμαχο πανό για το οποίο διακόπηκε το Ατρόμητος-Πανιώνιος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Αγώνες στημένοι, παίκτες- πρόεδροι- διαιτητές μπλεγμένοι, μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέφουμε τις ζωές», ανέφερε χαρακτηριστικά, με αφορμή τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος fentagin πανό διακοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ