Παναθηναϊκός: Ψάχνει προπονητή, κάνει μεταγραφή και καταγγέλλει Σπανούλη ως «ηθικό αυτουργό» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ψάχνει προπονητή, κάνει μεταγραφή και καταγγέλλει Σπανούλη ως «ηθικό αυτουργό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά από ένα έντονο Σαββατοκύριακο με όσα (θλιβερά) έγιναν στο ΟΑΚΑ και την απόλυση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καλείται να διαχειριστεί την επόμενη μέρα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο προσωρινός προπονητής των «πρασίνων», αλλά η διοίκηση της ΚΑΕ αναζητά τον διάδοχο. Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη διαψεύστηκε, αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «παίζει», όπως και το σενάριο με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Δημήτρη Πρίφτη στο πλευρό του (έχει συμβόλαιο με τον Αρη). Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι ο εκλεκτός να είναι ένας άνθρωπος που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και θα μπορεί να εμπνεύσει τους φιλάθλους, αλλά και τον κόσμο ενόψει των τελικών της Α1.

Τη στιγμή που αναμένεται η απόφαση της ποινής για τον Τζέιμς Γκιστ και θεωρείται δύσκολο ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ να προλάβει τα play offs, ήδη αναζητείται στην αγορά αντικαταστάτης του, ενώ είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει και άλλη μια προσθήκη ξένου, είτε περιφερειακού, είτε σέντερ. Λύσεις υπάρχουν αρκετές στην αγορά και οι «πράσινοι» κοιτάζουν παντού. Τόσο στο ΝΒΑ, όσο και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου αρκετές ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και οι παίκτες τους είναι διαθέσιμοι.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Βασίλη Σπανούλη στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για αντιαθλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος. Οι «πράσινοι» θεωρούν τον αρχηγό του Ολυμπιακού ηθικό αυτουργό όσων συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο μετά τον τρόπο που πανηγύρισε και θα επιδιώξουν την τιμωρία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ