Αρωμα... Ολλανδίας στις μεταγραφές της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Αρωμα... Ολλανδίας στις μεταγραφές της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ποτέ στην ιστορία της δεν είχε πολλά πάρε-δώσε με την ολλανδική αγορά.

Ο πολύτιμος Μίχελ Κρέικ ήρθε αρχές του 2000 και δανεικός ο Γιουσούφ Χέρσι στα τέλη της πρώτης δεκαετίας με ανταλλαγή τον Χετεμάι στην Τβέντε. Ωστόσο, η νέα ΑΕΚ που «χτίζεται» για την επιστροφή στην Super League φαίνεται ότι βλέπει με διαφορετικό μάτι την Ολλανδία.

Ο Έρβιν Μούλντερ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην «Ένωση» και κάποιες πληροφορίες θέλουν τον γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ να έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως ακόμη και σήμερα ή αύριο, στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Συμφωνία μαζί του ακόμη δεν υπάρχει, παρατηρείται μάλιστα μια οικονομική διαφορά, ωστόσο εκτιμάται πως μπορεί να καλυφθεί κι εφόσον πράγματι ο 26χρονος άσος έρθει στην Ελλάδα, τότε δύσκολα θα φύγει χωρίς να υπογράψει.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα του Goal αναφέρει πως μετά τους Ράφικ Τζεμπούρ και Ορλάντο Σα, η ΑΕΚ εξετάζει έναν ακόμη επιθετικό. Πρόκειται για τον Ρίκι Βαν Βολφσβίνκελ, τον Ολλανδό φορ που ανήκει στη Νόριτς, αλλά αγωνίζεται δανεικός στη Σεντ Ετιέν. Ο 26χρονος άσος έκανε εξαιρετικές σεζόν σε Φίτεσε (8 γκολ σε 35 ματς), Ουτρέχτη (35 γκολ σε 80 ματς) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (45 γκολ σε 88 ματς), αλλά πέρσι δεν έπεισε στη Νόριτς σκοράροντας μόλις μια φορά σε 27 εμφανίσεις. Φέτος έχει 9 τέρματα σε 29 παρουσίες με τους «στεφανουά». Στη Νόριτς, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, δύσκολα θα επιστρέψει ακόμη κι αν αυτή επιστρέψει στην Premiership. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να εξετάζουν την πιθανότητα να τον πάρουν δανεικό με οψιόν αγοράς.

Τέλος, σήμερα στις 18:00 η ΑΕΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή (OTE Sport 3) στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολλανδία μεταγραφές μουλντερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ