Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκλεισε τα 40 και αποφάσισε να τα γιορτάσει κάνοντας ένα τεράστιο πάρτι στο Μαρακές, ξοδεύοντας κάτι παραπάνω από 600.000 ευρώ και ανοίγοντας λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, που μοιράστηκε μέσω του κοινωνικού δικτύου -στο οποίο δεν είχε μέχρι πρόσφατα λογαριασμό- όλες τις ευτυχισμένες στιγμές του από τις εορταστικές εκδηλώσεις των γενεθλίων του στο Μαρόκο.

Περιτριγυρισμένος από τη γυναίκα και τα παιδιά του, απέδειξαν για μία ακόμα φορά πόσο δεμένη οικογένεια είναι. Στα γενέθλια του σταρ του ποδοσφαίρου, όμως, ήταν καλεσμένοι και στενοί συγγενείς, όπως και διάσημοι φίλοι του ζευγαριού.

Η Έβα Λονγκόρια, οι υπόλοιπες Spice Girls, ο δημοφιλής σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ και η Λιβ Τάιλερ ήταν μερικοί μόνο από τους διάσημους που είχαν την τιμή να παρευρεθούν στα γενέθλιά του.

Μέχρι στιγμής, οι ξένοιαστες στιγμές όλων στο πολυτελές θέρετρο Amanjena, στα προάστια του Μαρακές, κυκλοφόρησαν κυρίως από τις αναρτήσεις που έκαναν οι ίδιοι στα κοινωνικά δίκτυα.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Υπάρχουν πολλά για τα οποία θα πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους. Χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα» γράφει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε φωτογραφία που ανέβασε και στην οποία αγκαλιάζει τη μαμά του Σάντρα, τον μπαμπά του Ντέιβιντ και την αδερφή του Τζοάν.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο μεταξύ, ο Μπρούκλιν έβγαζε selfies με τη θεία του Τζοάν.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ενώ εκείνη μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον αδερφό της, όταν ήταν μικρά. «Χρόνια πολλά για τα 40στά γενέθλια σε αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο... τον αδερφό μου... Όλοι λένε ότι έχουν τον καλύτερο αδερφό, για εμένα όμως σίγουρα είναι», σχολίασε η Τζοάν στη φωτογραφία, τονίζοντας παράλληλα πόσο ταπεινός και τρυφερός έχει παραμείνει ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ανέβασε και μία φωτογραφία με τις διάσημες φίλες της γυναίκας του, την Έβα Λονγκόρια και τις Έμα και Μελ Μπ. από τις Spice Girls, στην οποία τόνιζε πόσο υπέροχα περνάει μαζί τους.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φυσικά, ο σταρ του ποδοσφαίρου δεν παρέλειψε να τραβήξει μία φωτογραφία με εκείνον και την σύζυγό του αγκαλιά. «Ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου για την τόσο απίστευτη μέρα», έγραψε, ενώ και η ίδια πόσταρε μία φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιασμένους και φόντο τις υπέροχες εγκαταστάσεις στις οποίες διέμειναν. «Μία ιδιαίτερη βραδιά με συγγενείς και φίλους», έγραψε η 41χρονη σχεδιάστρια, που για τα γενέθλια του άντρα της φαίνεται ότι προτίμησε ένα απλό μαύρο φόρεμα.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Οι εορτασμοί για τα γενέθλια του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Εδώ, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους δυο τους κάνω από τον εορταστικό στολισμό. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα περάσω αυτή την υπέροχη μέρα με τον Ντέιβιντ και τα παιδιά στο Μαρακές», έγραψε προς 4,2 εκατομμύρια followers της.

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Λίγο νωρίτερα ο Ντέβιντ Μπέκαμ είχε εγκαινιάσει τον λογαριασμό του Instagram με μία selfie από το κρεβάτι του. «Καλημέρα και χαίρετε! Είναι υπέροχο που τελικά είμαι στο Instagram, πάει πολύς καιρός, αλλά ανυπομονώ να αρχίσω να μοιράζομαι όλες τις ιδιαίτερες στιγμές μου μαζί σας», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής, που μέσα σε μία μέρα απέκτησε περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια followers.

Σε άλλες φωτογραφίες...

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Η οικογένεια Μπέκαμ πάνω σε καμήλες

Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 13
Το πάρτι των 600.000€ του Μπέκαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 14
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ instagram γενέθλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ