Σύμβουλος έκδοσης στο «Βήμα» ο Γιώργος Μαλούχος - iefimerida.gr

Σύμβουλος έκδοσης στο «Βήμα» ο Γιώργος Μαλούχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγές στην «ταυτότητα» του Βήματος. Ο Γιώργος Π. Μαλούχος, ανέλαβε μαζί με τον Γιάννη Καρτάλη, σύμβουλος έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας.

Ο Γιώργος Μαλούχος, με έντονη και πυκνή αρθρογραφία στο Βήμα ιδίως ως προς το ρόλο της σημερινής Γερμανίας στην Ευρώπη από την αρχή της κρίσης, είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας με θέσεις που γίνονται συχνά πεδίο ευρύτερης συζήτησης και με ευρύ συγγραφικό έργο.

Ανάμεσα στα βιβλία του, η «Ανοδος και η πτώση της γερμανικής Ευρώπης», η μακρά αυτοβιογραφική διήγηση του Μίκη Θεοδωράκη "Αξιος εστί", η «Επιστροφή του Γ΄ Ράιχ», το «Εγώ ο Ιάκωβος», καθώς και σειρά από πολιτικά και ιστορικά ντοκιμαντέρ.

Εχει επιμεληθεί πλήθος εκδόσεων που κυκλοφόρησαν με Το Βήμα, μεταξύ άλλων πρόσφατα και την πολύτομη σειρά της ιστορίας της ίδιας της εφημερίδας για τα ενενήντα της χρόνια, η οποία υπήρξε μοναδική στο είδος της στον ελληνικό Τύπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ