Η φράση του Αδωνι που εξαγρίωσε την Ακρίτα -«Ντροπή και αίσχος» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φράση του Αδωνι που εξαγρίωσε την Ακρίτα -«Ντροπή και αίσχος» [εικόνες]

(EUROKINISSI/ ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναφορά του Αδωνι Γεωργιάδη σε μνημόνιο, σε τηλεοπτικό πάνελ, και η φρασεολογία που χρησιμοποίησε προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελενας Ακρίτα.

«Ντροπή και αίσχος!», έγραψε μεταξύ άλλων στο λογαριασμό της στο Facebook, σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ στον ΣΚΑΪ, στην οποία ανέφερε ότι: «Ο ελληνικός λαός ήθελε δεύτερη λύση. Ας φάει τώρα μνημόνιο για τα επόμενα 50 χρόνια για να μάθει».

Η φράση του Αδωνι που εξαγρίωσε την Ακρίτα -«Ντροπή και αίσχος» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Να τον χαίρονται οι 71.000 ψηφοφόροι του. Για κάτι τέτοιους τύπους που- όχι μόνο δεν κάνουν στοιχειωδώς την αυτοκριτική τους για τα χάλια που μας φέρανε- αλλά ελπίζουν να καταστραφούμε ως χώρα, δύο μόνο λέξεις: Ντροπή και αίσχος!», έγραψε η κ. Ακρίτα στην ανάρτησή της.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, μέσω Twitter. «Η Ακρίτα νομίζει ως καθήκον του πολιτικού να χαϊδεύει τους ψηφοφόρους, αυτή όμως η νοοτροπία μας έφερε στο μνημόνιο», ήταν η δική του αντίδραση.

Η φράση του Αδωνι που εξαγρίωσε την Ακρίτα -«Ντροπή και αίσχος» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλενα Ακρίτα Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ