Βενιζέλος: Ο πρωθυπουργός πρέπει να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή για τη διαπραγμάτευση - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ο πρωθυπουργός πρέπει να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

(EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελλειψη διάθεσης για συναίνεση, ή έστω για αλληλοενημέρωση με την αντιπολίτευση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, καταλόγισε την κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον πρωθυπουργό να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή και, εάν κρίνει αναγκαίο, τους αρχηγούς των κομμάτων, για την πορεία των συζητήσεων με τους δανειστές.

Κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύεται με τους έξω, αλλά με τους μέσα, με τα στελέχη της και τους βουλευτές της, όπως και ότι δεν ενδιαφέρεται για την ασφαλή πορεία της χώρας, αλλά για την αποφυγή του πολιτικού κόστους, ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για εναλλασσόμενα μηνύματα αισιοδοξίας-επιτυχίας αλλά και εμπλοκής-αδιεξόδου, προκειμένου, όπως σημειώνει, να θυμίζει η κυβέρνηση πόσο αποφασισμένη είναι να τηρήσει τα όρια της και πόσο αδιάλλακτοι είναι οι κακοί Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ.

Αυτά συμβαίνουν, υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, ενόσω τα μεγέθη της οικονομίας επιδεινώνονται και κινδυνεύουν να χαθούν επιτεύγματα πέντε ετών «και ενώ είχαμε φτάσει ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Μνημόνιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ