Παναθηναϊκός: O Γιαννακόπουλος έδιωξε τον Ιβάνοβιτς - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: O Γιαννακόπουλος έδιωξε τον Ιβάνοβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν εξαιρετικά επισφαλής στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής ήρθε και το διαζύγιο με μια λιτή ανακοίνωση, που κάνει γνωστό πως στον πάγκο της ομάδας μέχρι νεωτέρας θα βρίσκεται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μέλος του τεχνικού τιμ από εποχής Πεδουλάκη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον οποίο κι ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα. Την ευθύνη των προπονήσεων, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του κ. Ιβάνοβιτς, θα έχει ο κ. Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Φήμες ήθελαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να είναι η λύση που εξετάζεται από τους «πράσινους» ως αντικαταστάτης και μάλιστα αναφέρθηκε πως ήδη έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Νίκο Μπουρλάκη. ««Δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή με τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και ούτε βρίσκεται στις σκέψεις της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός», έγραψε στο Facebook.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που ήταν πέρσι ο αντικαταστάτης, εξετάστηκε ως λύση αρχική, αλλά φαίνεται πως δεν θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ