Πανζουρλισμός στον βρετανικό Τύπο για το νέο βασιλικό μωρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Πανζουρλισμός στον βρετανικό Τύπο για το νέο βασιλικό μωρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βρετανικός Τύπος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ, προβάλλοντας στα πρωτοσέλιδά του κοντινές φωτογραφίες του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Πολλές εφημερίδες είχαν επίσης προβλέψει για τη σημερινή τους έκδοση, και ένθετο γεμάτο από φωτογραφίες των ευτυχισμένων γονιών και του μεγαλύτερου αδελφού της νεογέννητης πριγκίπισσας, του 21 μηνών Τζορτζ ο οποίος έκανε χθες μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλατύσκαλο του μαιευτηρίου.

Μόνο η εφημερίδα The Independent δεν έχει στο πρωτοσέλιδό της το βασιλικό μωρό, προτιμώντας να επικεντρωθεί στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Μαΐου.

"Μια αδελφή για τον Τζορτζ!", είναι ο πηχυαίος τίτλος της Sunday Telegraph, με μια σχεδόν ολοσέλιδη φωτογραφία του μωρού μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του.

Σχεδόν όμοια και η φωτογραφία στην πρώτη σελίδα της Sunday Times που έχει τίτλο "Η νέα πριγκίπισσα του λαού", παραπέμποντας στη Νταϊάνα, την αείμνηστη μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, "πριγκίπισσα του λαού" όπως την αποκαλούσαν.

Η ταμπλόιντ The Sun και η ανταγωνιστική της, η Sunday Mirror, επέλεξαν φωτογραφία που εστιάζει στο πρόσωπο του νεογέννητου, την ώρα που κοιμάται μέσα στο ειδικό βρεφικό κάθισμα.

Η Mail on Sunday επέλεξε μια φωτογραφία της απαστράπτουσας Κέιτ με το μωρό στην αγκαλιά της, με τίτλο "Η αναμονή άξιζε τον κόπο, Κέιτ!".

Η χώρα έχει "ξετρελαθεί" με την πριγκίπισσα, σύμφωνα με τη Daily Star.

Στο κύριο άρθρό της, η Sunday Times γράφει: "Είναι της μόδας --και πράγματι, είναι δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό -- να αδιαφορήσεις για το τσίρκο που περιβάλλει σήμερα μια βασιλική γέννηση, και επικαλείται τους "εκκεντρικούς μοναρχικούς" που είχαν κατασκηνώσει μπροστά από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου και το πλήθος των τηλεοπτικών δικτύων που περίμεναν λεπτό προς λεπτό τα γεννητούρια.

Αυτή η γέννηση είναι "μια υπενθύμιση των πραγμάτων που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή", υπογραμμίζει η Sunday Telegraph.

Πανζουρλισμός στον βρετανικό Τύπο για το νέο βασιλικό μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πανζουρλισμός στον βρετανικό Τύπο για το νέο βασιλικό μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πανζουρλισμός στον βρετανικό Τύπο για το νέο βασιλικό μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πανζουρλισμός στον βρετανικό Τύπο για το νέο βασιλικό μωρό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ