Το ξέσπασμα του Σταρόβα για το «Αξιον εστί» του Ρουβά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα του Σταρόβα για το «Αξιον εστί» του Ρουβά [βίντεο]

Φωτογραφία NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ερμηνεία του «Αξιον Εστί» από τον Σάκη Ρουβά πυροδότησε τη συζήτηση στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

«Θα αγαπήσουν τα 17χρονα πιτσιρίκια το ''Αξιον εστί'' επειδή το είπε ο Σάκης»; Αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας κατά τη διάρκεια εκπομπής και τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα που έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων στην εγχώρια showbiz.
«Τα πιτσιρίκια τα 17χρονα θα αγαπήσουν το «Αξιον εστί» επειδή το είπε ο Σάκης; Δεν το πιστεύω καθόλου. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι αποστειρωμένος. Ισα ίσα δεν γουστάρω τις ούτε ταμπέλες, ούτε τίποτα. Και μου αρέσουν αυτές οι συνεργασίες και θεωρώ ότι είμαστε και πάρα πολύ συντηρητικοί» δήλωσε και συμπλήρωσε «Δηλαδή οι έντεχνοι από εδώ, οι λαϊκοί από εκεί και τρίχες κατσαρές κατά την άποψη μου. Αλλά μερικά πράγματα ρε παιδί μου... Εγώ δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνει. Δεν πιστεύω ότι είναι από εσωτερική ανησυχία. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει στην καριέρα του καλό. Ούτε οι πιτσιρικάδες θα πάνε με το μέρος του και θα αναδειχθεί το Αξιον Εστί» είπε και πρόσθεσε «Γιατί δεν το διδάσκουμε στα σχολεία ας πούμε. Και τι θα πεις αν θέλει να το πει και ο Τριαντάφυλλος, ο Γιάννιας, ο οποιοσδήποτε, χωρίς να μειώνω κανέναν» είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ