Μαγιάτικος καύσωνας: Ρεκόρ ζέστης τις επόμενες ημέρες -Πού θα φθάσει ο υδράργυρος [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαγιάτικος καύσωνας: Ρεκόρ ζέστης τις επόμενες ημέρες -Πού θα φθάσει ο υδράργυρος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να ήταν ιδιαίτερα βαρύς, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τελείωσε. Το καλοκαίρι βιάζεται να έρθει και τις επόμενες ημέρες θα το αποδείξει.

Σύμφωνα με το weather-in-greece.gr, αν και ήδη σήμερα η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα υψηλή, θα ανέβει και άλλο μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και την επόμενη εβδομάδα. Η ζέστη αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» από Τρίτη έως Πέμπτη και θεωρείται έως σίγουρο ότι θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει το weather-in-greece.gr, «είναι σχετικά νωρίς για να δούμε αν οι θερμοκρασίες θα αγγίζουν τους 35 ή και 37 βαθμούς σε κάποιες περιοχές,καθώς μεγάλο ρόλο παίζει και η εποχή ,η δυναμική του ήλιου αρχές Μάη αλλά παράγοντες όπως ο άνεμος».

Αν επιβεβαιωθούν τα προαναφερθέντα, θα καταρριφθούν και κάποια ρεκόρ θερμοκρασία.

Στον παρακάτω χάρτη απεικονίζονται οι θερμές αέριες μάζες που θα έρθουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες από τη Βόρειο Αφρική:

Μαγιάτικος καύσωνας: Ρεκόρ ζέστης τις επόμενες ημέρες -Πού θα φθάσει ο υδράργυρος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιρός πρόγννωση καιρού καύσωνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ