Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου: Παπαγεωργίου πρόεδρος και η Αμαλία Μουτούση ανάμεσα στα μέλη - iefimerida.gr

Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου: Παπαγεωργίου πρόεδρος και η Αμαλία Μουτούση ανάμεσα στα μέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήμερα Πρωτομαγιά το υπουργείο Πολιτισμού κλείδωσε την τελική εικόνα της ηγετικής ομάδας στη νέα εποχή του Εθνικού Θεάτρου.

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ, μετά τον διορισμό του Στάθη Λιβαθινού στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή και του Θοδωρή Αμπαζή στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή. Πρόεδρος είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Παπαγεωργίου που το 1971 ίδρυσε το ιστορικό θέατρο ΣΤΟΑ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού:

«Με απόφαση του αν. Υπουργού Πολιτισμού κ. Νίκου Ξυδάκη ορίζεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Θεάτρου ως εξής:
Πρόεδρος: Θανάσης Παπαγεωργίου (σκηνοθέτης, ηθοποιός).
Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Κατζουράκης (εικαστικός, σκηνοθέτης, ομότιμος καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).
Μέλη: Αμαλία Μουτούση (ηθοποιός), Ιωσήφ Βιβιλάκης (θεατρολόγος, καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).
Η Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων εκπροσωπείται από τη Μέλπω Ζαρόκωστα και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από τους Ρήγα Αξελό και Ταξιάρχη Χάνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ