Αποβλήθηκε για επίθεση σε αντίπαλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αποβλήθηκε για επίθεση σε αντίπαλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο [εικόνες&βίντεο]

ANTETOKOYNMPO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία ανόητη ενέργεια ολοκληρώθηκε η φετινή πολύ καλή σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποβλήθηκε στη συντριβή και αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σικάγο Μπουλς με 120-66, για την επίθεσή του στον Μάικ Ντανλίβι.

Αποβλήθηκε για επίθεση σε αντίπαλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το παιχνίδι ήταν στη 2η περίοδο και ήδη οι «ταύροι» είχαν προβάδισμα 30 πόντων (58-28). Ο 34χρονος ήταν έτοιμος να σουτάρει τρίποντο, μέχρι που ήρθε ο Αντετοκούνμπο με σκληρό φάουλ να τον γκρεμίσει και να τον ρίξει κάτω αρκετά επικίνδυνα με το σουτ μάλιστα να μπαίνει στο καλάθι.

Ο Ντανλίβι ευστόχησε, οι διαιτητές δεν μπορούσαν παρά να χρεώσουν με βίαιο φάουλ τον Αντετοκούνμπο, με συνέπεια να αποβληθεί και το NBA να εξετάσει το βίντεο της φάσης και να αποφασίσουν αν τιμωρηθεί πιο σκληρά ο Ελληνας.

Στην προηγούμενη φάση πάντως ο ίδιος παίκτης είχε πιάσει από τον λαιμό τον Αντετοκούνμπο και τον έριξε κάτω, με τον Ελληνα να... απαντά μάλλον με τον πιο ανόητο τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ