«Λογικό να αποσυρθεί ο Αλόνσο από την Formula 1» - iefimerida.gr

«Λογικό να αποσυρθεί ο Αλόνσο από την Formula 1»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Το 2015 δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Φερνάντο Αλόνσο και οι κατατάξεις του δεν συνάδουν με το όνομα του.

Ο Ισπανός οδηγός ευελπιστεί να τα πάει καλύτερα στο Grand Prix της Βαρκελώνης, παρόλα αυτά ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που κάνουν λόγο πως ο Ισπανός πιλότος, σκοπεύει να αποσυρθεί από την Formula 1.

Δυναμική σε όλα αυτά έδωσε ο Νέλσον Πικέ ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Αλόνσο στην Renault. Ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός τόνισε πως είναι απογοητευτικό να τερματίζεις σε χαμηλές θέσεις, όταν το επίπεδο σου είναι υψηλό:

«Είναι απογοητευτικό να είσαι ο καλύτερος και να τερματίζεις 12ος και 11ος. Θα καταλάβω απόλυτα τον Αλόνσο αν αποσυρθεί. Δεν θα τον κρίνω αν σταματήσει για 1-2 χρόνια και μετά επιστρέψει».

O Πικέ ανέφερε μάλιστα πως οι σχέσεις του 33χρόνου Ισπανού με την Mclaren δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές: «Πίστευε πως η μετακίνηση του από την Ferrari στην Mclaren θα ήταν πολύ καλή και πως ο μισθός του θα είναι ικανοποιητικός, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν τα πηγαίνουν καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλόνσο Πικέ Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ