Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ - Απέκτησε τον Ανδρεόπουλο από την Κέρκυρα - iefimerida.gr

Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ - Απέκτησε τον Ανδρεόπουλο από την Κέρκυρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, αφού το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Κέρκυρα είναι να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο που του πρότεινε η Ενωση.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Κέρκυρα αντί του ποσού των 150.000 ευρώ με τον αμυντικό μέσο της ομάδας να λέει φυσικά το «ναι» για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Το deal ολοκλήρωσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος παρακολουθούσε αρκετό καιρό την πορεία του ποδοσφαιριστή, προλαβαίνοντας του Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στη φετινή σεζόν ο Ανδρεόπουλος έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ. Στο Κύπελλο έπαιξε τρεις φορές. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και στα δύο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τους «16» της διοργάνωσης. Στο πρώτο (1-1) έγινε αλλαγή στο 77’ και στο δεύτερο (2-0) στο ΟΑΚΑ έπαιξε μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυριακος ανδρεοπουλος Κέρκυρα αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ